Loading...
Δωρεάν αποστολή, δωρεάν επιστροφές για LocalEclectic Insiders
Κατάλογος| Πολιτική επιστροφών, ανταλλαγής και επιστροφής χρημάτων

Πολιτική επιστροφών, ανταλλαγής και επιστροφής χρημάτων

Επιστροφές

Θέλουμε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Τα εμπορεύματα που αγοράστηκαν σε αυτόν τον ιστότοπο μπορούν να επιστραφούν για επιστροφή χρημάτων εντός 90 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, εάν πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Τα εμπορεύματα αγοράστηκαν σε αυτόν τον ιστότοπο. Δεν δεχόμαστε επιστροφές από άλλους εξουσιοδοτημένους λιανοπωλητές.

Τα εμπορεύματα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση εντός 90 ημερών από την αγορά. Επιστροφές που παραλαμβάνονται μετά από 90 ημέρες δεν θα γίνονται δεκτές. Η αρχική κατάσταση ορίζεται ως:

Όλες οι ετικέτες είναι ακόμα συνδεδεμένες με το προϊόν.

Το υλικό πρέπει να είναι αφορεμένο, άπλυτο και αναλλοίωτο.

Τα εμπορεύματα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία.

Πρέπει να αναφέρεται ο λόγος επιστροφής.

Οι επιστροφές χρημάτων θα εκδοθούν στον αρχικό τρόπο πληρωμής και θα περιλαμβάνουν μόνο το προϊόν και το ποσό του φόρου. Τα προϊόντα που παραλαμβάνονται ως δώρο θα επιστραφούν στον αγοραστή.

Οι επιστροφές μπορούν να ολοκληρωθούν μόνο στη χώρα όπου αγοράστηκε το προϊόν.


Διαδικασία επιστροφών

1. Θα χρειαστείτε τον αριθμό επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας για να ξεκινήσετε τη διαδικασία επιστροφής, τον οποίο μπορείτε να βρείτε στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.


Ξεκινήστε μια επιστροφή

2. Στείλτε προϊόντα προπληρωμένα στην παρακάτω διεύθυνση στην αρχική τους συσκευασία. Όλα τα πακέτα επιστροφής πρέπει να αποστέλλονται χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία που παρακολουθεί τα πακέτα. Δεν αναλαμβάνουμε ευθύνη για χαμένες αποστολές. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν πιστώνουμε τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες που επιστρέφονται χρησιμοποιώντας τη δική σας μέθοδο αποστολής.

Επιτρέψτε τουλάχιστον 14 ημέρες για να λάβουμε τα προϊόντα σας. Όλες οι επιστροφές θα πιστωθούν στον αρχικό τρόπο πληρωμής εντός 7-10 ημερών από την παραλαβή της αποθήκης μας. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να χρειαστούν 1-2 κύκλοι χρέωσης για να εμφανιστεί στο μηνιαίο έντυπο αντίγραφο κίνησης. Θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω email όταν ολοκληρώσουμε την επεξεργασία της επιστροφής σας.

Δεν μπορούμε να δεχτούμε εμπορεύματα επιστροφής που ελήφθησαν από πωλητή λιανικής εκτός από αυτόν τον ιστότοπο. Για να επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσατε σε άλλο κατάστημα, παρακαλούμε επιστρέψτε το προϊόν στο σημείο λιανικής όπου το αγοράσατε.

Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε προσαρμογές στην πολιτική επιστροφών.


Ανταλλαγές

Προς το παρόν δεν προσφέρουμε ανταλλαγές.


Λάθος αντικείμενο(α) αποστέλλονται

Εάν κάναμε κάποιο λάθος στην παραγγελία σας, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.