Loading...
Δωρεάν αποστολή, δωρεάν επιστροφές για LocalEclectic Insiders
Κατάλογος| Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

Καλώς ήλθατε σε αυτόν τον ιστότοπο (τον "ιστότοπό μας"). Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στο παρόν, αυτοί οι όροι χρήσης (αυτοί οι "Όροι Χρήσης"), μαζί με την Πολιτική Απορρήτου μας, διέπουν τη χρήση του ιστότοπού μας και των υπηρεσιών, λειτουργιών, εφαρμογών, περιεχομένου και προϊόντων μας. Παρακαλούμε διαβάστε αυτούς τους Όρους Χρήσης προσεκτικά γιατί η χρήση του Ιστότοπου μας συνιστά τη συμφωνία σας να ακολουθείτε και να δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους Χρήσης. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους Όρους Χρήσης, δεν θα πρέπει να έχετε πρόσβαση ή να χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπό μας.


Αλλαγές σε αυτούς τους Όρους Χρήσης

Ενδέχεται να αναθεωρούμε και να ενημερώνουμε τους παρόντες Όρους Χρήσης κατά καιρούς κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια. Όλες οι αλλαγές ισχύουν αμέσως μόλις τις δημοσιεύσουμε και ισχύουν για κάθε πρόσβαση και χρήση του Ιστότοπού μας στη συνέχεια. Η συνεχής χρήση της Ιστοσελίδας μας μετά την δημοσίευση των αναθεωρημένων Όρων Χρήσης σημαίνει ότι αποδέχεστε και συμφωνείτε με τις αλλαγές. Αναμένεται να ελέγχετε αυτή τη σελίδα από καιρό σε καιρό, ώστε να γνωρίζετε τυχόν αλλαγές, καθώς είναι δεσμευτικές για εσάς.


Πρόσβαση στον ιστότοπό μας και την ασφάλεια του λογαριασμού μας

Διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε ή να τροποποιήσουμε τον Ιστότοπό μας και οποιαδήποτε λειτουργικότητα, εφαρμογή, περιεχόμενο ή προϊόν παρέχουμε στον Ιστότοπό μας, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια χωρίς προειδοποίηση. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν για οποιονδήποτε λόγο το σύνολο ή μέρος του ιστότοπού μας δεν είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή ή για οποιαδήποτε περίοδο. Κατά καιρούς, ενδέχεται να περιορίζουμε την πρόσβαση σε ορισμένα μέρη του ιστότοπού μας ή ολόκληρου του ιστότοπού μας σε χρήστες.


Είστε υπεύθυνοι για:

Κάνοντας όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να έχετε πρόσβαση στον Ιστότοπό μας.

Διασφάλιση ότι όλα τα άτομα που έχουν πρόσβαση στον Ιστότοπό μας μέσω της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο γνωρίζουν αυτούς τους Όρους Χρήσης και συμμορφώνονται με αυτούς.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον Ιστότοπό μας ή σε ορισμένους από τους πόρους που προσφέρει, ενδέχεται να σας ζητηθεί να παράσχετε ορισμένα στοιχεία εγγραφής ή άλλες πληροφορίες. Προϋπόθεση για τη χρήση της Ιστοσελίδας μας είναι όλες οι πληροφορίες που παρέχετε στην Ιστοσελίδα μας να είναι σωστές, επίκαιρες και πλήρεις. Συμφωνείτε ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχετε για να εγγραφείτε στον Ιστότοπό μας ή με άλλο τρόπο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, μέσω της χρήσης οποιωνδήποτε διαδραστικών λειτουργιών στον Ιστότοπό μας, διέπονται από την Πολιτική Απορρήτου μας και συναινείτε σε όλες τις ενέργειες που λαμβάνουμε σε σχέση με το πληροφορίες που συνάδουν με την Πολιτική Απορρήτου μας.


Εάν επιλέξετε ή σας παρέχεται όνομα χρήστη, κωδικός πρόσβασης ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ως μέρος των διαδικασιών ασφαλείας μας, πρέπει να αντιμετωπίζετε αυτές τις πληροφορίες ως εμπιστευτικές και δεν πρέπει να τις αποκαλύπτετε σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο ή οντότητα. Αναγνωρίζετε επίσης ότι ο λογαριασμός σας είναι προσωπικός για εσάς και συμφωνείτε να μην παρέχετε σε κανένα άλλο άτομο πρόσβαση στον Ιστότοπό μας ή σε τμήματα αυτού χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης ή άλλες πληροφορίες ασφαλείας. Συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε αμέσως για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή χρήση του ονόματος χρήστη ή του κωδικού πρόσβασής σας ή οποιαδήποτε άλλη παραβίαση ασφάλειας. Συμφωνείτε επίσης να διασφαλίσετε την έξοδο από τον λογαριασμό σας στο τέλος κάθε συνεδρίας. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν αποκτάτε πρόσβαση στον λογαριασμό σας από δημόσιο ή κοινόχρηστο υπολογιστή, έτσι ώστε οι άλλοι να μην μπορούν να δουν ή να καταγράψουν τον κωδικό πρόσβασής σας ή άλλες προσωπικές πληροφορίες.


Έχουμε το δικαίωμα να απενεργοποιήσουμε οποιοδήποτε όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης ή άλλο αναγνωριστικό, είτε επιλεγεί από εσάς είτε παρέχεται από εμάς, ανά πάσα στιγμή κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια για οποιονδήποτε ή κανένα λόγο, ακόμη και εάν, κατά τη γνώμη μας, έχετε παραβιάσει οποιαδήποτε διάταξη του αυτούς τους Όρους Χρήσης.


Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Σας παρέχουμε πρόσβαση και χρήση της Ιστοσελίδας μας με την επιφύλαξη της συμμόρφωσής σας με αυτούς τους Όρους Χρήσης. Κανένα υλικό από τον Ιστότοπό μας δεν επιτρέπεται να αντιγραφεί, να αναπαραχθεί, να αναδημοσιευτεί, να φορτωθεί, να αναρτηθεί, να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, εκτός από τις περιπτώσεις που επιτρέπεται ρητά στον Ιστότοπό μας. Ο ιστότοπός μας, συμπεριλαμβανομένων όλων των πληροφοριών και του περιεχομένου του, όπως κείμενο, δεδομένα, ταπετσαρία, εικονίδια, χαρακτήρες, έργα τέχνης, εικόνες, φωτογραφίες, γραφικά, μουσική, ήχος, μηνύματα, λογισμικό και το HTML που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία των σελίδων, είναι ιδιοκτησία μας ή των προμηθευτών ή των δικαιοπαρόχων μας και προστατεύεται από δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, εμπορικό σήμα ή/και πνευματικά δικαιώματα βάσει των νόμων. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στον Ιστότοπό μας ή στους παρόντες Όρους Χρήσης, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, να κάνετε λήψη, μεταφόρτωση, αντιγραφή, εκτύπωση, εμφάνιση, εκτέλεση, αναπαραγωγή, δημοσίευση, τροποποίηση, διαγραφή, προσθήκη, άδεια, δημοσίευση, μετάδοση ή διανομή υλικό και περιεχόμενο από τον Ιστότοπό μας εν όλω ή εν μέρει, για οποιονδήποτε δημόσιο ή εμπορικό σκοπό χωρίς τη συγκεκριμένη προηγούμενη γραπτή άδεια από εμάς. Σας παραχωρούμε μια προσωπική, περιορισμένη, μη αποκλειστική, μη μεταβιβάσιμη άδεια πρόσβασης ή χρήσης του ιστότοπού μας και χρήσης των πληροφοριών και των υπηρεσιών που περιέχονται στον ιστότοπό μας αποκλειστικά για προσωπική, μη εμπορική χρήση σας. Διατηρούμε το δικαίωμα, για οποιονδήποτε λόγο ή για κανένα λόγο, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια και χωρίς ειδοποίηση προς εσάς, να αναθεωρήσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που περιγράφονται στον Ιστότοπό μας και να τερματίσουμε, να αλλάξουμε, να αναστείλουμε ή να διακόψουμε οποιαδήποτε πτυχή του ιστότοπού μας, συμπεριλαμβανομένων αλλά δεν περιορίζεται σε, το υλικό και το περιεχόμενο στον Ιστότοπό μας, καθώς και τις δυνατότητες ή/και τις ώρες διαθεσιμότητας του ιστότοπού μας, και δεν θα φέρουμε ευθύνη έναντι εσάς ή έναντι οποιουδήποτε τρίτου για κάτι τέτοιο. Ενδέχεται επίσης να επιβάλουμε κανόνες και περιορισμούς στη χρήση της Ιστοσελίδας μας ή να περιορίσουμε την πρόσβασή σας σε μέρος ή σε ολόκληρο τον Ιστότοπό μας χωρίς προειδοποίηση ή κυρώσεις. Έχουμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτούς τους κανόνες και/ή τους περιορισμούς ανά πάσα στιγμή, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια.


Εμπορικά σήματα

Το όνομά μας, οι όροι αυτής της επωνυμίας και όλα τα σχετικά ονόματα, λογότυπα, ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών, σχέδια και σλόγκαν είναι εμπορικά σήματα της Εταιρείας ή των θυγατρικών ή των δικαιοπαρόχων της. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τέτοια σήματα χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της Εταιρείας. Όλα τα άλλα ονόματα, λογότυπα, ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών, σχέδια και σλόγκαν στον ιστότοπό μας είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων κατόχων τους.


Απαγορευμένες χρήσεις

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπό μας μόνο για νόμιμους σκοπούς και σύμφωνα με τους παρόντες Όρους Χρήσης. Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπό μας:


Με οποιονδήποτε τρόπο παραβιάζει οποιαδήποτε ισχύουσα ομοσπονδιακή, πολιτειακή, τοπική ή διεθνή νομοθεσία ή κανονισμό (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, τυχόν νόμων σχετικά με την εξαγωγή δεδομένων ή λογισμικού προς και από τις ΗΠΑ ή άλλες χώρες).

Με σκοπό την εκμετάλλευση, τη βλάβη ή την απόπειρα εκμετάλλευσης ή βλάβης ανηλίκων με οποιονδήποτε τρόπο, εκθέτοντάς τους σε ακατάλληλο περιεχόμενο, ζητώντας στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης ή με άλλο τρόπο.

Για την αποστολή, τη συνειδητή λήψη, τη μεταφόρτωση, τη λήψη, τη χρήση ή την επαναχρησιμοποίηση οποιουδήποτε υλικού που δεν συμμορφώνεται με τα Πρότυπα Περιεχομένου που ορίζονται στους παρόντες Όρους Χρήσης.

Για τη μετάδοση ή την εξασφάλιση της αποστολής οποιουδήποτε διαφημιστικού ή προωθητικού υλικού, συμπεριλαμβανομένων οποιασδήποτε «άχρηστης αλληλογραφίας», «αλυσιδωτής επιστολής» ή «ανεπιθύμητης αλληλογραφίας» ή οποιασδήποτε άλλης παρόμοιας πρόσκλησης.

Για να υποδυθείτε ή να προσπαθήσετε να πλαστοπροσωπήσετε εμάς, έναν υπάλληλο, έναν άλλο χρήστη ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο ή οντότητα (συμπεριλαμβανομένης, χωρίς περιορισμό, της χρήσης διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με οποιοδήποτε από τα προαναφερθέντα).

Για να εμπλακούμε σε οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά που περιορίζει ή εμποδίζει τη χρήση ή την απόλαυση της Ιστοσελίδας μας από οποιονδήποτε, ή η οποία, όπως καθορίζεται από εμάς, μπορεί να βλάψει εμάς ή τους χρήστες του ιστότοπού μας ή να τους εκθέσει σε ευθύνη.

Επιπλέον, συμφωνείτε να μην:


Χρησιμοποιήστε τον Ιστότοπό μας με οποιονδήποτε τρόπο που θα μπορούσε να απενεργοποιήσει, να επιβαρύνει υπερβολικά, να καταστρέψει ή να βλάψει τον Ιστότοπό μας ή να παρεμποδίσει τη χρήση του ιστότοπού μας από οποιονδήποτε άλλο, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητάς τους να συμμετέχουν σε δραστηριότητες σε πραγματικό χρόνο μέσω του Ιστότοπού μας.

Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε ρομπότ, spider ή άλλη αυτόματη συσκευή, διαδικασία ή μέσο για να αποκτήσετε πρόσβαση στον Ιστότοπό μας για οποιονδήποτε σκοπό, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης ή αντιγραφής οποιουδήποτε υλικού στον Ιστότοπό μας.

Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε μη αυτόματη διαδικασία για να παρακολουθήσετε ή να αντιγράψετε οποιοδήποτε υλικό στον Ιστότοπό μας ή για οποιονδήποτε άλλο μη εξουσιοδοτημένο σκοπό χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας.

Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε συσκευή, λογισμικό ή ρουτίνα που παρεμποδίζει τη σωστή λειτουργία του ιστότοπού μας.

Εισαγάγετε ιούς, δούρειους ίππους, σκουλήκια, λογικές βόμβες ή άλλο υλικό που είναι κακόβουλο ή τεχνολογικά επιβλαβές.

Προσπάθεια απόκτησης μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, παρεμβολής, βλάβης ή διακοπής οποιουδήποτε τμήματος του ιστότοπού μας, του διακομιστή στον οποίο είναι αποθηκευμένος ο Ιστότοπός μας ή οποιουδήποτε διακομιστή, υπολογιστή ή βάσης δεδομένων που είναι συνδεδεμένος στον Ιστότοπό μας.

Επιτεθείτε στον Ιστότοπό μας μέσω επίθεσης άρνησης υπηρεσίας ή κατανεμημένης επίθεσης άρνησης υπηρεσίας.

Διαφορετικά προσπαθήστε να παρέμβετε στη σωστή λειτουργία της Ιστοσελίδας μας.

Συνεισφορές χρηστών


Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιέχει πίνακες μηνυμάτων, δωμάτια συνομιλίας, προσωπικές ιστοσελίδες ή προφίλ, φόρουμ, πίνακες ανακοινώσεων και άλλες διαδραστικές λειτουργίες (συλλογικά, "Διαδραστικές υπηρεσίες") που επιτρέπουν στους χρήστες να δημοσιεύουν, υποβάλλουν, δημοσιεύουν, εμφανίζουν ή μεταδίδουν σε άλλους χρήστες ή περιεχόμενο ή υλικό άλλων προσώπων (εφεξής «ανάρτηση») (συλλογικά, «Συνεισφορές χρηστών») στον ή μέσω του Ιστότοπού μας.


Όλες οι συνεισφορές χρηστών πρέπει να συμμορφώνονται με τα πρότυπα περιεχομένου που ορίζονται στους παρόντες Όρους Χρήσης.


Οποιαδήποτε συνεισφορά χρήστη δημοσιεύετε στον Ιστότοπό μας θα θεωρείται μη εμπιστευτική και μη αποκλειστική. Με την παροχή οποιασδήποτε Συνεισφοράς Χρήστη στον Ιστότοπό μας, παραχωρείτε σε εμάς και στις θυγατρικές μας και τους παρόχους υπηρεσιών, καθώς και σε κάθε έναν από τους δικαιοδόχους και τους αντίστοιχους δικαιοδόχους μας, και εκχωρείτε το δικαίωμα χρήσης, αναπαραγωγής, τροποποίησης, εκτέλεσης, εμφάνισης, διανομής και άλλως αποκάλυψης σε τρίτους προσκομίζει οποιοδήποτε τέτοιο υλικό για οποιονδήποτε σκοπό.


Δηλώνετε και εγγυάστε ότι:

Κατέχετε ή ελέγχετε όλα τα δικαιώματα στις Συνεισφορές Χρηστών και στις Συνεισφορές Χρηστών και έχετε το δικαίωμα να εκχωρήσετε την άδεια που χορηγήθηκε παραπάνω σε εμάς και τις συνδεδεμένες εταιρείες και τους παρόχους υπηρεσιών μας, καθώς και σε καθέναν από αυτούς και τους αντίστοιχους δικαιοδόχους, τους διαδόχους και τους εκχωρηθέντες.

Όλες οι συνεισφορές χρηστών σας συμμορφώνονται και θα συμμορφώνονται με αυτούς τους Όρους Χρήσης.

Κατανοείτε και αναγνωρίζετε ότι είστε υπεύθυνοι για τυχόν Συνεισφορές Χρηστών που υποβάλλετε ή συνεισφέρετε και εσείς, όχι η Εταιρεία, έχετε την πλήρη ευθύνη για τέτοιο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της νομιμότητας, της αξιοπιστίας, της ακρίβειας και της καταλληλότητάς του.


Δεν είμαστε υπεύθυνοι ή υπεύθυνοι έναντι οποιουδήποτε τρίτου για το περιεχόμενο ή την ακρίβεια οποιωνδήποτε Συνεισφορών Χρήστη που δημοσιεύονται από εσάς ή οποιονδήποτε άλλο χρήστη του ιστότοπού μας.


Παρακολούθηση και επιβολή. Λήξη


Έχουμε το δικαίωμα να:

Καταργήστε ή αρνηθείτε να δημοσιεύσετε οποιεσδήποτε Συνεισφορές Χρήστη για οποιονδήποτε ή κανένα λόγο κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια.

Λάβετε οποιαδήποτε ενέργεια σχετικά με οποιαδήποτε συνεισφορά χρήστη που κρίνουμε απαραίτητη ή κατάλληλη κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, συμπεριλαμβανομένου εάν πιστεύουμε ότι αυτή η συνεισφορά χρήστη παραβιάζει αυτούς τους Όρους Χρήσης, συμπεριλαμβανομένων των Προτύπων Περιεχομένου, παραβιάζει οποιοδήποτε δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλο δικαίωμα οποιουδήποτε προσώπου ή οντότητα, απειλεί την προσωπική ασφάλεια των χρηστών της Ιστοσελίδας μας ή του κοινού ή θα μπορούσε να δημιουργήσει ευθύνη για την Εταιρεία.

Αποκαλύψτε την ταυτότητά σας ή άλλες πληροφορίες σχετικά με εσάς σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος που ισχυρίζεται ότι το υλικό που δημοσιεύεται από εσάς παραβιάζει τα δικαιώματά του, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας ή του δικαιώματός του στην ιδιωτική ζωή.

Λάβετε τις κατάλληλες νομικές ενέργειες, συμπεριλαμβανομένης χωρίς περιορισμό, παραπομπής σε αρχές επιβολής του νόμου, για οποιαδήποτε παράνομη ή μη εξουσιοδοτημένη χρήση του ιστότοπού μας.

Τερματισμός ή αναστολή της πρόσβασής σας σε ολόκληρο ή μέρος του Ιστότοπου μας για οποιονδήποτε ή κανένα λόγο, συμπεριλαμβανομένης χωρίς περιορισμό, οποιασδήποτε παραβίασης των παρόντων Όρων Χρήσης.

Χωρίς να περιορίζουμε τα παραπάνω, έχουμε το δικαίωμα να συνεργαστούμε πλήρως με οποιεσδήποτε αρχές επιβολής του νόμου ή δικαστικές αποφάσεις που ζητούν ή μας καθοδηγούν να αποκαλύψουμε την ταυτότητα ή άλλες πληροφορίες οποιουδήποτε δημοσιεύει οποιοδήποτε υλικό στον ή μέσω της Ιστοσελίδας μας. Παραιτούνται και κρατάτε αβλαβή την Εταιρεία και τους θυγατρικούς της, τους δικαιοδόχους και τους παρόχους υπηρεσιών από οποιεσδήποτε αξιώσεις που προκύπτουν από οποιαδήποτε ενέργεια που έχει αναληφθεί από οποιοδήποτε από τα προαναφερθέντα μέρη κατά τη διάρκεια ή ως αποτέλεσμα των ερευνών της και από οποιεσδήποτε ενέργειες που έγιναν ως συνέπεια των ερευνών είτε τέτοιων ΚΟΜΜΑΤΑ Ή ΑΡΧΕΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.


Ωστόσο, δεν αναλαμβάνουμε να ελέγξουμε όλο το υλικό πριν αναρτηθεί στον Ιστότοπό μας και δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε την άμεση αφαίρεση του απαράδεκτου υλικού μετά τη δημοσίευσή του. Συνεπώς, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή αδράνεια σχετικά με μεταδόσεις, επικοινωνίες ή περιεχόμενο που παρέχεται από οποιονδήποτε χρήστη ή τρίτο μέρος. Δεν έχουμε καμία ευθύνη ή ευθύνη έναντι οποιουδήποτε για την εκτέλεση ή τη μη εκτέλεση των δραστηριοτήτων που περιγράφονται σε αυτήν την ενότητα.


Πρότυπα Περιεχομένου

Αυτά τα πρότυπα περιεχομένου ισχύουν για όλες τις συνεισφορές χρηστών και τη χρήση Διαδραστικών Υπηρεσιών. Οι συνεισφορές χρηστών πρέπει στο σύνολό τους να συμμορφώνονται με όλους τους ισχύοντες ομοσπονδιακούς, πολιτειακούς, τοπικούς και διεθνείς νόμους και κανονισμούς. Χωρίς περιορισμό των προαναφερθέντων, οι Συνεισφορές Χρηστών δεν πρέπει:


Περιέχει οποιοδήποτε υλικό το οποίο είναι δυσφημιστικό, άσεμνο, άσεμνο, υβριστικό, προσβλητικό, παρενοχλητικό, βίαιο, μίσος, εμπρηστικό ή άλλως απαράδεκτο.

Προωθήστε άσεμνο σεξουαλικό ή πορνογραφικό υλικό, βία ή διακρίσεις λόγω φυλής, φύλου, θρησκείας, εθνικότητας, αναπηρίας, σεξουαλικού προσανατολισμού ή ηλικίας.

Παραβιάζει οποιοδήποτε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλα δικαιώματα οποιουδήποτε άλλου προσώπου.

Παραβιάζουν τα νόμιμα δικαιώματα (συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων δημοσιότητας και απορρήτου) άλλων ή περιέχουν οποιοδήποτε υλικό που θα μπορούσε να προκαλέσει οποιαδήποτε αστική ή ποινική ευθύνη σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους ή κανονισμούς ή που διαφορετικά μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με αυτούς τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου μας .

Είναι πιθανό να εξαπατήσει οποιοδήποτε άτομο.

Προωθήστε οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα ή υποστηρίξτε, προωθήστε ή βοηθήστε οποιαδήποτε παράνομη πράξη.

Προκαλέσετε ενόχληση, ενόχληση ή περιττό άγχος ή είναι πιθανό να αναστατώσετε, να φέρετε σε αμηχανία, να ξυπνήσετε ή να ενοχλήσετε οποιοδήποτε άλλο άτομο.

Μιμηθείτε οποιοδήποτε άτομο ή παραποιήστε την ταυτότητά σας ή τη σχέση σας με οποιοδήποτε άτομο ή οργανισμό.

Περιλαμβάνουν εμπορικές δραστηριότητες ή πωλήσεις, όπως διαγωνισμούς, κληρώσεις και άλλες προωθητικές ενέργειες πωλήσεων, ανταλλαγή ή διαφήμιση.

Δώστε την εντύπωση ότι προέρχονται ή εγκρίνονται από εμάς ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο ή οντότητα, εάν αυτό δεν ισχύει.

Εξάρτηση από Δημοσιευμένες πληροφορίες


Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στον ή μέσω της Ιστοσελίδας μας διατίθενται αποκλειστικά για σκοπούς γενικής πληροφόρησης. Δεν εγγυόμαστε την ακρίβεια, την πληρότητα ή τη χρησιμότητα αυτών των πληροφοριών. Οποιαδήποτε εμπιστοσύνη σε τέτοιες πληροφορίες γίνεται αυστηρά με δική σας ευθύνη. Αποποιούμαστε κάθε ευθύνη και ευθύνη που απορρέει από οποιαδήποτε εξάρτηση από εσάς ή οποιονδήποτε άλλο επισκέπτη του ιστότοπού μας ή από οποιονδήποτε μπορεί να ενημερωθεί για οποιοδήποτε από τα περιεχόμενά του.


Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιλαμβάνει περιεχόμενο που παρέχεται από τρίτα μέρη, συμπεριλαμβανομένου υλικού που παρέχεται από άλλους χρήστες, bloggers και τρίτους δικαιοπάροχους, συνεργάτες, συγκεντρωτές ή/και υπηρεσίες αναφοράς. Όλες οι δηλώσεις ή/και απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το υλικό, και όλα τα άρθρα και απαντήσεις σε ερωτήσεις και άλλο περιεχόμενο, εκτός από το περιεχόμενο που παρέχεται από την Εταιρεία, αποτελούν αποκλειστικά απόψεις και ευθύνη του προσώπου ή της οντότητας που παρέχει αυτά τα υλικά. Αυτά τα υλικά δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τη γνώμη της Εταιρείας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι ή υπεύθυνοι απέναντι σε εσάς ή σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος, για το περιεχόμενο ή την ακρίβεια οποιουδήποτε υλικού που παρέχεται από τρίτους.


Αλλαγές στον Ιστότοπό μας

Ενδέχεται να ενημερώνουμε το περιεχόμενο στον Ιστότοπό μας κατά καιρούς, αλλά το περιεχόμενό του δεν είναι απαραίτητα πλήρες ή ενημερωμένο. Οποιοδήποτε υλικό στον Ιστότοπό μας μπορεί να είναι ξεπερασμένο ανά πάσα στιγμή και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τέτοιο υλικό.


Πληροφορίες για εσάς και τις επισκέψεις σας στον ιστότοπό μας

Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουμε στον Ιστότοπό μας υπόκεινται στην Πολιτική Απορρήτου μας. Χρησιμοποιώντας τον Ιστότοπό μας, συναινείτε σε όλες τις ενέργειες που αναλαμβάνουμε σε σχέση με τις πληροφορίες σας σε συμμόρφωση με την Πολιτική Απορρήτου μας.


Ηλεκτρονικές Αγορές και Άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις

Όλες οι αγορές μέσω της Ιστοσελίδας μας για την πώληση αγαθών μέσω της Ιστοσελίδας μας ή ως αποτέλεσμα επισκέψεων που πραγματοποιείτε από εσάς διέπονται από αυτούς τους Όρους Χρήσης.


Αποδοχή και ακύρωση παραγγελίας

Συμφωνείτε ότι η παραγγελία σας αποτελεί προσφορά αγοράς, σύμφωνα με τους παρόντες Όρους Χρήσης, όλων των προϊόντων που αναφέρονται στην παραγγελία σας. Όλες οι παραγγελίες πρέπει να γίνονται δεκτές από εμάς διαφορετικά δεν θα είμαστε υποχρεωμένοι να πουλήσουμε τα προϊόντα σε εσάς. Ενδέχεται να επιλέξουμε να μην δεχθούμε παραγγελίες κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια. Μόλις τοποθετηθεί μια παραγγελία στον Ιστότοπό μας, αυτή η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί. Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε μια εκκρεμή παραγγελία, πρέπει να το κάνετε επικοινωνώντας μαζί μας.


Τιμές και Όροι Πληρωμής

Όλες οι τιμές που δημοσιεύονται στην Ιστοσελίδα μας υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Η τιμή που χρεώνεται για ένα προϊόν θα είναι η τιμή που ισχύει τη στιγμή της παραγγελίας. Οι αυξήσεις τιμών θα ισχύουν μόνο για παραγγελίες που γίνονται μετά από τέτοιες αλλαγές. Οι αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνουν φόρους ή χρεώσεις αποστολής και διεκπεραίωσης. Όλοι αυτοί οι φόροι και οι χρεώσεις θα προστεθούν στο σύνολο των εμπορευμάτων σας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τιμολόγηση, τυπογραφικά ή άλλα λάθη σε οποιαδήποτε προσφορά από εμάς και διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε τυχόν παραγγελίες που προκύπτουν από τέτοια λάθη.


Οι όροι πληρωμής είναι στη διακριτική μας ευχέρεια και η πληρωμή πρέπει να ληφθεί από εμάς πριν από την αποδοχή μιας παραγγελίας. Δεχόμαστε πληρωμή μέσω όλων των μεγάλων πιστωτικών και χρεωστικών καρτών και λογαριασμών PayPal για όλες τις αγορές. Δηλώνετε και εγγυάστε ότι (i) οι πληροφορίες της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και του λογαριασμού PayPal που μας παρέχετε είναι αληθείς, σωστές και πλήρεις, (ii) είστε δεόντως εξουσιοδοτημένοι να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή τον λογαριασμό PayPal για την αγορά, ( iii) οι χρεώσεις που θα προκύψουν από εσάς θα τηρηθούν από την εταιρεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας και (iv) θα πληρώσετε τις χρεώσεις που πραγματοποιήσατε στις αναγραφόμενες τιμές, συμπεριλαμβανομένων όλων των ισχυόντων φόρων, εάν υπάρχουν.


Σύνδεση με τον ιστότοπό μας και τις δυνατότητες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Δεν επιτρέπεται να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς οποιαδήποτε σελίδα του ιστότοπού μας χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας. Εάν λάβετε τη συγκατάθεσή μας, μπορείτε να συνδεθείτε με την αρχική μας σελίδα, υπό τον όρο ότι το κάνετε με τρόπο δίκαιο και νόμιμο και δεν βλάπτει τη φήμη μας ή δεν την εκμεταλλεύεται, αλλά δεν πρέπει να δημιουργήσετε σύνδεσμο με τέτοιο τρόπο ώστε να προτείνουμε οποιαδήποτε μορφή συσχέτισης, έγκρισης ή έγκρισης εκ μέρους μας.


Ο ιστότοπός μας μπορεί να παρέχει ορισμένες λειτουργίες κοινωνικών μέσων που σας δίνουν τη δυνατότητα:

Σύνδεση από τους δικούς σας ή ορισμένους ιστότοπους τρίτων με συγκεκριμένο περιεχόμενο στον Ιστότοπό μας.

Στείλτε ηλεκτρονικά μηνύματα ή άλλες επικοινωνίες με συγκεκριμένο περιεχόμενο ή συνδέσμους προς συγκεκριμένο περιεχόμενο στον Ιστότοπό μας.

Προκαλέστε περιορισμένα τμήματα περιεχομένου στον Ιστότοπό μας να εμφανίζονται ή να φαίνεται ότι εμφανίζονται στους δικούς σας ιστότοπους ή σε ορισμένους ιστότοπους τρίτων.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις λειτουργίες αποκλειστικά όπως παρέχονται από εμάς, αποκλειστικά σε σχέση με το περιεχόμενο με το οποίο εμφανίζονται και άλλως σύμφωνα με τυχόν πρόσθετους όρους και προϋποθέσεις που παρέχουμε σε σχέση με αυτές τις λειτουργίες. Με την επιφύλαξη των ανωτέρω, δεν πρέπει:

Δημιουργήστε έναν σύνδεσμο από οποιονδήποτε ιστότοπο που δεν ανήκει σε εσάς.

Προκαλούμε την εμφάνιση του Ιστότοπού μας ή τμημάτων του ή φαίνεται ότι εμφανίζονται, για παράδειγμα, με πλαίσιο, σύνδεση σε βάθος ή ενσωματωμένη σύνδεση, σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο.

Σύνδεσμος σε οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας εκτός από την αρχική σελίδα.

Διαφορετικά, προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια σχετικά με το υλικό στον Ιστότοπό μας που δεν συνάδει με οποιαδήποτε άλλη διάταξη των παρόντων Όρων Χρήσης.

Ο ιστότοπός μας από τον οποίο συνδέεστε ή στον οποίο κάνετε πρόσβαση σε συγκεκριμένο περιεχόμενο, πρέπει να συμμορφώνεται από κάθε άποψη με τα Πρότυπα Περιεχομένου που ορίζονται στους παρόντες Όρους Χρήσης.


Συμφωνείτε να συνεργαστείτε μαζί μας για την άμεση διακοπή οποιουδήποτε μη εξουσιοδοτημένου πλαισίου ή σύνδεσης. Διατηρούμε το δικαίωμα να ανακαλέσουμε την άδεια σύνδεσης χωρίς προειδοποίηση.


Μπορούμε να απενεργοποιήσουμε όλες ή οποιεσδήποτε λειτουργίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τυχόν συνδέσμους ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση κατά την κρίση μας.


Σύνδεσμοι από την Ιστοσελίδα μας

Εάν ο Ιστότοπός μας περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους και πόρους που παρέχονται από τρίτα μέρη, αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται μόνο για τη διευκόλυνσή σας. Αυτό περιλαμβάνει συνδέσμους που περιέχονται σε διαφημίσεις, συμπεριλαμβανομένων των διαφημίσεων banner και των συνδέσμων χορηγίας. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο των περιεχομένων αυτών των τοποθεσιών ή πόρων και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για αυτά ή για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά που μπορεί να προκύψει από τη χρήση τους. Εάν αποφασίσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιονδήποτε από τους ιστότοπους τρίτων που συνδέονται με τον Ιστότοπό μας, το κάνετε εξ ολοκλήρου με δική σας ευθύνη και με την επιφύλαξη των όρων και προϋποθέσεων χρήσης για τέτοιους ιστότοπους.


Αποποίηση Εγγυήσεων

Κατανοείτε ότι δεν μπορούμε και δεν εγγυόμαστε ή εγγυόμαστε ότι τα αρχεία που είναι διαθέσιμα για λήψη από το Διαδίκτυο ή τον Ιστότοπό μας θα είναι απαλλαγμένα από ιούς ή άλλο καταστροφικό κώδικα. Είστε υπεύθυνοι για την εφαρμογή επαρκών διαδικασιών και σημείων ελέγχου για την ικανοποίηση των ιδιαίτερων απαιτήσεών σας για προστασία από ιούς και ακρίβεια εισαγωγής και εξόδου δεδομένων, καθώς και για τη διατήρηση ενός μέσου εκτός του ιστότοπού μας για οποιαδήποτε ανακατασκευή τυχόν χαμένων δεδομένων. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΩΛΕΙΑ Ή ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΤΑΝΟΜΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΙΟΥΣ Ή ΑΛΛΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΒΛΑΒΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΑΣ Ή ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΥΛΙΚΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟ, Ή ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΣΥΝΔΕΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.


Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ «ΩΣ ΕΧΕΙ» ΚΑΙ «ΩΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ», ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΜΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΟΥΤΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΥΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΥΝΔΕΔΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΥΗΣΗ Ή ΔΗΛΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ Ή ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ. Χωρίς να περιορίζουμε τα παραπάνω, ούτε η εταιρεία ούτε κάποιος που συνδέεται με την εταιρεία αντιπροσωπεύει ή δικαιολογεί ότι ο ιστότοπός μας, το περιεχόμενό της ή οι υπηρεσίες ή τα στοιχεία που λαμβάνονται μέσω του ιστότοπού μας θα είναι ακριβείς, αξιόπιστοι, χωρίς σφάλματα ή αδιάλειπτα, ότι τα ελαττώματα θα διορθωθούν, ΟΤΙ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΜΑΣ Ή Ο ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΟΥΣ Ή ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΛΑΒΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ή ΟΤΙ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΜΑΣ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΗΨΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΑΛΛΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΡΗΤΗ Ή ΣΙΩΠΗΡΕΣ, ΝΟΜΙΚΕΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ, ΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ.


ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ Ή ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.


Περιορισμός ευθύνης

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΟΙ ΘΥΓΑΤΕΣ ΤΗΣ Ή ΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Ή ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΖΗΜΙΕΣ, ΚΑΤΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΗΜΕΡΑΣ, , Ο ιστότοπός μας, οι ιστότοποι που συνδέονται με αυτό, οποιοδήποτε περιεχόμενο στον ιστότοπό μας ή σε άλλους ιστότοπους ή σε οποιεσδήποτε υπηρεσίες ή αντικείμενα που λαμβάνονται μέσω του ιστότοπού μας ή άλλων ιστοσελίδων, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε άμεσων, έμμεσων, ειδικών, παρεπόμενων, επακόλουθων ή τιμωρητικών αποζημιώσεων, συμπεριλαμβανομένων αλλά ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ, ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΒΑΣΗ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΕΡΔΩΝ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ή ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΕΞΟΙΚ